Öğrenci Etkinlikleri

Fakültemiz öğrencilerinin STUDENT öğrenci topluluğu adıyla bir araya gelme çabaları Öğr. Gör. Ahmet Fatih KOCAER' in akademik danışmanlığıyla 2022 yılında öğrenci topluluğu olarak resmiyet kazanmıştır.

Başkan                   : Fatıma Nur AKYOL         '21   İletişim
Başkan Yardımcısı  : Ahmet Emir PİŞKEN '21 İletişim

Gerçekleştirilen Etkinlikler:

22 Haziran 2023 İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi '18 girişli öğrencilerin mezuniyet programına ağız bakım ürünleri ve ücretsiz fotoğraf baskısı hediye ederek, öğrenci arkadaşlarımızın bu mutlu günlerinde onlara eşlik ettik.

23 Mart 2023 İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencileri için Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle yapılan protokol ile sertifikalı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimini tamamladık.

22 Mart 2023 İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencileri için Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle yapılan protokol ile sertifikalı Hijyen Eğitimini tamamladık.

20 Mart 2023 İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencileri için Pendik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle yapılan protokol ile sertifikalı İlk ve acil yardım Eğitimini tamamladık.

27 Aralık 2022 İstanbul Medeniyet Üniversitesi Orhanlı kampüsünde sınav haftası dolayısıyla kampüste bulunan tüm öğrencileri motive edecek sürprizlerle öğrenci karşılama etkinliği.

20 Aralık 2022 Sensodyne (GSK) sponsorluğundaİstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 5. sınıf öğrencilerine Hediye Bone dağıtımı etkinliği.

22 Kasım 2022 Dünya Diş Hekimleri Gününde 3.sınıf öğrencilerinin beyaz önlük giyme töreni için sosyal aktivite, ürün dağıtımı (Sensodyne, Listerine, Splat, Glimo, Paradontax, ) yapıldı.

Fakültemiz öğrencilerinin İMÜDENT öğrenci topluluğu adıyla bir araya gelme çabaları Dr. Öğr. Üys. Belde ARSAN' ın akademik danışmanlığıyla 2020 yılında öğrenci topluluğu olarak resmiyet kazanmıştır.

Başkan                    : Betül Özdamar               '18   İletişim
Başkan Yardımcısı  : İbrahim Mollaalioğlu '18 İletişim
Ceyda Yücel  '18 İletişim

Gerçekleştirilen Etkinlikler:

15.03.2021 Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu’nun 7.’sini Diş Hekimliği Fakültesi hocalarının katılımıyla Yerinizde Olsam etkinliğinde tecrübeler paylaşılmış ve öğrencilere öneriler sunulmuştur.

28.02-28.03.2021 İMÜDENT klubüne özel sertifikalı online diksiyon eğitimi gerçekleştirilmektedir.

19.02.2021 İlmek İlmek Mutluluk etkinliği ile pandemi döneminde Mardin Bağrıbütün İlk-Ortaokulu için atkı-bereler örülüp kargolanmıştır.

19.10.2020 Popüler kültür, tarih, sinema, spor, bilim ve müzik konuları hakkında ***** sponsorluğunda Ödüllü Bilgi Yarışması düzenlenmiştir.

02.10.2020 İMÜDENT’den 1, 2 ve 3 sınıf öğrencilerle tanışma toplantısında topluluğun tanıtımı ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri için neler yapmayı planladıkları ve yeni başlayan öğrenciler için fakülte hakkındaki soruları yanıtlanması gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikler için tıklayınız...