KORONA (KOVİD - 19) VİRÜSÜ HAKKINDA

12.03.2020

Ülkemizdeki ilk koronavirüs (KOVİD-19) vakasının Sağlık Bakanlığı’nca duyurulmasının ardından, Üniversitemiz de hastalığın önlenmesine karşı tüm yerleşkelerimizde uygulanmakta olan tedbirleri daha da sıkılaştırdı.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 11 Mart Çarşamba günü yapılan toplantısında koronavirüse karşı alınacak sıkı tedbirleri masaya yatırdı. Bu amaçla “Enfeksiyon Kontrol ve Önleme Komisyonu” kuruldu. Fakültemizde koronavirüs ile mücadele için alınması gereken her türlü önlem, Dekanlığımız tarafından hassasiyetle uygulanmakta ve takip edilmektedir.

Son 14 gün içinde ülkemiz sınır kapılarından giriş - çıkış yapan öğrenci, akademisyen ve idari personelimizin pasaportlarıyla birlikte fakülte sekreterliğine bilgi vermeleri gerekmektedir.