2019 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavıyla Yerleşen Adayların Dikkatine

10.12.2019

2019-Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 2. Dönem Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tarafından 09.12.2019 tarihinde açıklanmıştır.  (GÜNCELLEME YAPILDI)

Üniversitemiz adına Fakültemizde uzmanlık eğitimi yapmak üzere ÖSYM tarafından yerleştirme işlemi yapılan adayların başvuru işlemleri 09 - 20 Aralık  2019 tarihleri arasında (on iş günü) aşağıda yer alan Eğitime Başlama Dilekçesi ile yapılacaktır.

Üniversitemiz kadrosuna yerleşenler Eğitime Başlama Dilekçesi ve  aşağıda sunulan Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmak İçin İstenen Belgelerle birlikte Fakültemiz Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru için son tarih 20 Aralık  2019 tarihi Cuma saat 16:00'dır.

Teslim edilecek belgeler aşağıda sunulmuştur.

Eğitime Başlama Dilekçesi

Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmak İçin İstenen Belgeler

Ek-1 İstenen Tetkikler

Not: Üniversitemize yerleşen tüm adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK SINAVI İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN YABANCI UYRUKLU  ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

1. Vize Alınmış Geçerli Pasaport Türkçe Tercümesi (Noter Onaylı)
  2. İkametgah Tezkeresi
  3. Diploma ve Diplomanın Türkçe Tercümesi (Noter Onaylı)
  4. Diplomalarını Türkiye Dışında bir Diş Hekimliği Fakültesinden almış olan adayların Yükseköğretim Kurumlarından alacakları denklik belgesi (Noter Onaylı)
  5. Yükseköğretim Kurumlarından alacakları denklik belgesi (Noter Onaylı)
  6. Mesleki konuları izleyebilecek düzeyde Türkçe bildiklerini gösteren TÖMER’den alacakları sertifika (En az B2 Düzeyinde) (En geç 1 yıl içinde sunulmak zorundadır. Aksi halde Uzmanlık Eğitimi ile ilişkileri kesilir. Türkiye’deki Diş Hekimliği Fakültelerinden mezun olanlar için istenmez.)
  7. Sağlık Kurulu Raporu-En geç 6 ay içerisinde alınmış olmalı (En az 3 hekim). Tam teşekküllü Devlet veya Üniversite Hastanesi yada SGK ile anlaşması olan özel hastanelerden alınabilir.
  8. Adayların Türkiye’de öğrenimleri süresince burs verileceğini veya Türkiye’deki  giderlerinin karşılanacağını belgelendirmesi.
  9. DUS Kazandı Belgesi
  10. Fotoğraf (6 adet)
  11.  Özgeçmiş
  12.  Eğitime Başlama Dilekçesi

ADRES:

İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Diş Hekimliği Fakültesi (Orhanlı Yerleşkesi)

Fatih Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad.
34956 Tuzla / İstanbul

Telefon:216 280 22 99 veya 216 280 38 39